

Makaron Konjac Angel Hair Bezglutenowy Bio 385G



Makaron Konjac Angel Hair Bezglutenowy Bio 385G - Najlepsze oferty
Makaron Konjac Angel Hair Bezglutenowy Bio 385G - Opis
SKŁADNIKIwoda oczyszczona, mąka konjac* 3,4%, błonnik owsiany* 1%.(*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISMakaron w kształcie "anielskich włosów" z mąki konjac.Zdrowe życie:Makaron od Better Than Pasta nie zawiera pszenicy, tłuszczu, cukru i soli. Nadaje się do wielu diet, w tym wegańskiej, bezglutenowej, keto i FODMAP.Jest wykonany z ekologicznej mąki konjac, która jest bogata w glukomannan, rozpuszczalny błonnik, który nie jest wchłaniany przez organizm. Dlatego zawieratak mało kalorii i zero węglowodanów.Co to jest mąka konjac?Mąka konjac jest wytwarzana z korzenia rośliny uprawianej w Azji Południowo-Wschodniej. Mąkę miesza się wodą, aby uzyskać makaron, który ma neutralny smak,ale po dodaniu do innych składników dania, makaron wchłania ich smak, dzięki czemu możesz cieszyć się zdrowym i pysznym posiłkiem.Opakowanie zawiera 2-3 sugerowane porcje produktu do spożycia.SPOSÓB PRZYGOTOWANIAKrok 1: Odcedź wodę z opakowania i przepłucz makaron pod zimną wodą.Krok 2: Dodaj do swojego ulubionego sosu, sałatki.lub: Gotuj przez 1 minutę, odcedź i dodaj do ulubionych składników.lub: Smaż na suchej patelni z nieprzywierającą powłoką przez 1 minutę i dodaj do ulubionych składnikówWARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g po odsączeniuWartość energetyczna 35 kJ/9 kcalTłuszcz: 0 gw tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 0 gw tym cukry: 0 gBłonnik: 4 gBiałko: 0,2 gSól: 0 gINFORMACJA ALERGENNAProdukowano w zakładzie przetwarzającym soję i siarczyny.ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIAPrzechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w wodzie przez maksymalnie 2 dni.Makaron Konjac Angel Hair Bezglutenowy Bio 385G - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
t...t
- 2023-08-04