
SWANSON KELP - kelp atlantycki 100 tabl.









SWANSON KELP - kelp atlantycki 100 tabl. - Najlepsze oferty
SWANSON KELP - kelp atlantycki 100 tabl. - Opis
O produkcieSwanson Kelp (Jod) 100 tabletek organiczny jod pochodzący z alg morskich (kelp). Dzięki naturalnemu pochodzeniu z alg morskich, Swanson Kelp zapewnia wysoką przyswajalność oraz dostarcza cenne mikroelementy wspierające zdrowie. Kelp (Jod) na co pomaga?✔ Pomaga w produkcji hormonów tarczycy, wspierając prawidłową pracę tarczycy.✔ Wspiera prawidłową przemianę materii i korzystnie wpływa na poziom energii w organizmie.✔ Pomaga w prawidłowym działaniu układu nerwowego.✔ Pozytywnie wpływa na kondycję skóry. SkładnikiKelp atlantycki, substancje wiążące: węglan wapnia i fosforan dwuwapniowy, substancja wypełniająca: mikrokrystaliczna celuloza, stabilizator: guma akacjowa, substancja wiążąca: kwas tłuszczowy, substancje przeciwzbrylające: sole magnezowe kwasów tłuszczowych i dwutlenek krzemu, maltodekstryna.Składniki: 1 tabletka
Kelp atlantycki (Ascophyllum nodosum) 56 mg
(standaryzowany do 0,4% jodu) 225 µg (150 %)
RWS (%) - Referencyjna Wartość Spożycia. Dawkowanie Kelp (Jod) SwansonZalecana porcja do spożycia w ciągu dnia: 1 tabletka dziennie.Zawartość opakowania: 100 tabletek. Dodatkowe informacjeŚrodki ostrożności: Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zaleca się stosowanie zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Chronić przed światłem. Suplement diety nie może być stosowany przez kobiety w ciąży, karmiące i dzieci bez konsultacji lekarskiej. Nie stosować w przypadku (...) więcej uczulenia na którykolwiek ze składników. Producent
Swanson USA mniej
SWANSON KELP - kelp atlantycki 100 tabl. - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
Agnieszka
- 2025-03-17Polecam
m...7
- 2025-03-09b...o
- 2025-01-13