


Kfd Pure Wpc 82 Białko Serwatkowe 700g




Kfd Pure Wpc 82 Białko Serwatkowe 700g - Najlepsze oferty
Kfd Pure Wpc 82 Białko Serwatkowe 700g - Opis
KFD Pure WPC 82 Instant 700g BIAŁKO NATURALNEKFDKFD Pure WPC 80 Instant to limitowana wersja białka serwatkowego o bardzo wysokiej zawartości białka (80% w suchej masie) w 100% naturalnej wersji (bez dodatków jak słodziki, aromaty, zagęstniki). Produkt dobrze się rozpuszcza i charakteryzuje naturalnym smakiem białka serwatkowego.KFD Pure WPC 80 to produkt stworzona z myślą o osobach, które cenią:- świetny naturalny smak białka,
- bardzo dobrą rozpuszczalność surowca
- konkurencyjną cenę przy zachowaniu najwyższej jakości.
- jest nieco słabszy surowiec niż w tych obu wyżej
- jest to całkowicie naturalna wersja - bez drogich dodatków jak naturalne aromaty itd.
- jako że jest naturalna, nie wymaga żmudnego procesu mieszania wielu składników (jak w obu wyżej)
- jest to wersja limitowana - czyli pojawiać się będzie jeśli będziemy w stanie wynegocjować dobrą cenę na surowiec a jego jakość będzie spełniała nasze wyśrubowane wymagania.
- Zawartość w porcji: 496kJ / 117kcal
- Zawartość w porcji: 2g
- Zawartość w porcji: (...) więcej 0,9g
- Zawartość w porcji: 1,2g
- Zawartość w porcji: 1,2g
- Zawartość w porcji: 24g
- Zawartość w porcji: 0,12g
- Zawartość w porcji: 30g
- Zawartość w porcji: 25g
- Opakowanie: 700g
- Porcja: 30g
- Ilość porcji w opakowaniu: 23
- Container: 700g
- Serving Size: 30g
- Servings per Container: 23
- Konsystencja: Proszek
- Form: Powder
- Konsystencja: Proszek
- Skład: w tym kwasy tłuszczowe nasycone, Wartość energetyczna, Tłuszcz, Węglowodany, Białko, Sól, Koncentrat białka serwatkowego, w tym cukry, w tym białko
- Kod producenta:
- ID: 7601
Kfd Pure Wpc 82 Białko Serwatkowe 700g - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
Wojciech
- 2025-08-06m...r
- 2023-10-04RadussGame
- 2022-04-02