


Ekspres Gaggia Accademia RI9702/04




Ekspres Gaggia Accademia RI9702/04 - Najlepsze oferty
Ekspres Gaggia Accademia RI9702/04 - Opis
OFICJALNY SKLEP GAGGIA MILANOZAPROJEKTOWANE I WYKONANE WE WŁOSZECHGwarancja najwyższej jakości i wyraz niekończącej się pasji do sztuki parzenia espresso.OBUDOWA ZE STALI NIERDZEWNEJElegancki i nowoczesny design Gaggia Accademia, wzbogacony o antydotykowy panel przedni ze stali nierdzewnej, sprawia, że doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Solidna, lakierowana stalowa obudowa zapewnia długą żywotność maszyny.KOLOROWY INTERFEJSInterfejs i intuicyjny kolorowy wyświetlacz zapewniają wyjątkowe i lepsze wrażenia.DOSTOSOWYWANIEDzięki menu napojów możesz zarządzać i dostosowywać 8 dostępnych napojów według własnych upodobań. W zależności od wybranego napoju można wybrać aromat, masę i temperaturę kawy, ilość kawy i/lub mleka, poziom zaparzania wstępnego oraz regulować mleczną piankę.ZINTEGROWANY DZBANEK NA MLEKO I AUTOMATYCZNE CZYSZCZENIEZintegrowana karafka na mleko spienia mleko, aby usunąć wszystkie bąbelki i zanieczyszczenia. Rezultatem jest idealna pianka, zawsze w odpowiedniej temperaturze, aby przygotować nieskazitelne cappuccino i inne napoje na bazie mleka. Co więcej, automatyczne czyszczenie dokładnie czyści obieg mleka bez konieczności opróżniania dzbanka.OPCJA KAWY MIELONEJOprócz opcji ziaren kawy, łatwe rozwiązanie do parzenia różnych mieszanek kawy mielonej, w tym bezkofeinowej.PODWÓJNY BOJLERDwa bojlery skracają czas oczekiwania między zaparzeniem espresso a dozowaniem pary do spieniania mleka.AKTYWNY PODGRZEWACZ NA KUBKIEnergooszczędny zintegrowany talerz na filiżanki ze stali nierdzewnej (...) więcej idealnie nadaje się do wstępnego podgrzania filiżanek kawy.PRZYCISK CZYSZCZENIA OBWODU MLECZNEGOTa opcja umożliwia rozpoczęcie szybkiego czyszczenia obwodu mleka w dowolnym momencie, przed lub po zaparzeniu napoju, oprócz tego wstępnie ustawionego.SYSTEM ESPRESSO PLUSOdkryj szerokie spektrum smaków za jednym przekręceniem gałki. Obróć go w prawo, aby zmniejszyć prędkość przepływu i uzyskać pełne espresso z luksusową, grubą warstwą pianki, lub w lewo, aby zwiększyć prędkość i posmakować gładkiego i lżejszego smaku. mniejEkspres Gaggia Accademia RI9702/04 - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
Użytkownik Ceneo
- 2020-04-29Włodzimierz
- 2017-12-13Użytkownik Ceneo
- 2017-12-13