








Catler Nóż kuchenny Gyuto (DMS 203)





Catler Nóż kuchenny Gyuto (DMS 203) - Najlepsze oferty
Catler Nóż kuchenny Gyuto (DMS 203) - Opis
Japoński nóż typu Gyuto ze stali damasceńskiej Catler DMS 203O marce
CATLER jest połączeniem nowoczesnych technologii z tradycyjnymi sposobami przygotowywania jedzenia. Dzięki technologii możesz wygodnie i szybko osiągnąć doskonały efekt kulinarny, nie obniżając przy tym wymagań pod względem smaku, koloru, zapachu, po prostu jakości gotowej potrawy.
Urządzenia wyróżniają się eleganckim designem w prostych kształtach i wykonaniem z ekskluzywnych materiałów. CATLER jest bezpośrednio stworzony do współczesnej kuchni, gdzie coraz częściej stosowane są nowe trendy i technologie – te urządzenia po zaprogramowaniu pracują prawie same, komunikują się z Tobą za pomocą inteligentnych wyświetlaczy a ich obsługa jest bardzo prosta.
Przy tworzeniu wszystkich wyrobów przede wszystkim kładziemy nacisk na bezpieczeństwo, zdrowe i szybkie przygotowywanie potraw i, co nie mniej ważne, na łatwą konserwację. Doskonałe opracowanie każdego szczegółu, wysokiej jakości materiały, stylowy design i wykorzystanie najnowocześniejszych technologii sprawiają, że urządzenia CALTER są odpowiednie do częstego i długotrwałego użytkowania nawet w najbardziej wymagających gospodarstwach domowych. Witaj więc i Ty w świecie urządzeń CATLER, urządzeń bez kompromisów!
STAL DAMASCEŃSKA
Damastem krystaliczny jest otrzymywany w drodze wytopu do małych retort i następnie dodaniu do stopu różnych domieszek według receptury kowala. Dziwer to stal wielowarstwowa, tworzona z przynajmniej dwóch rodzai stali lub stali i innego metalu. Stosowana jest miękka, sprężysta stal w (...) więcej kombinacji z twardą stalą o wysokiej zawartości węgla, w kilkudziesięciu lub kilkuset warstwach. Genialna i dotychczas niepokonana technologia wybitnych japońskich kowali była w stanie połączyć stal giętką i twardą, osiągając wyjątkowe właściwości unikatowego dzieła - miecza samurajskiego.
JAPOŃSKI NÓŻ KUCHENNY
Uniwersalny japoński nóż kuchenny typu Gyuto należy do podstawowego wyposażenia japońskich kucharzy. Nadaje się do wielu zastosowań, jest bardzo mocny i ostry, i dlatego jest idealny do krojenia mięsa, ryb i warzyw.
RĘKOJEŚĆ NOŻY
Rękojeść noży jest wyprodukowana z drewna klonowego i opracowana metodą KEBONY.
Specyfikacja techniczna:
Noże serii DMS są wyprodukowane technologią wytopu o 67 warstwach, łączące stal miękką VG2 i stal twardą VG10. Dzięki czemu osiągnięto doskonałe właściwości - ekstremalną twardość, sprężystość i długą trwałość-
Dostawcą materiału dla naszych noży jest huta żelaza TAKEFU.
Rękojeść noży jest wyprodukowana z drewna klonowego i opracowana metodą KEBONY. Technologia ta, pochodząca z Norwegii, z opatentowanym procesem, który bez substancji szkodzących i toksyn, wzmacnia strukturę drewna klonowego i podkreśla wysoką jakość drewna, również bogaty kolor brązową. mniej
Catler Nóż kuchenny Gyuto (DMS 203) - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.