Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazja

(2 opinie)
55,15 zł
Skupszop.pl
Książka wydana w 2000 roku. Autor książki: Anna Kmiołek-Gizara. Okładka: (...) więcej

Najlepsze wybrane oferty
Pozycja ofert z pogrubioną nazwą została opłacona przez kontrahenta. O kolejności ​prezentacji ofert decyduje mechanizm licytacji.
Oferty z zielonym tłem oraz ikoną są najtańsze.
Oferty oznaczone logiem "Ceneo - kup teraz" pochodzą od partnerów korzystających z usługi "Kup teraz", która umożliwia bezpośredni zakup produktów za pośrednictwem Ceneo.pl, z pominięciem strony sklepu sprzedawcy. Ceneo nie jest sklepem.
Skupszop.pl
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik do nauki zawodu. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz. Część 1. Szkoła ponadgimn
55,15 zł
Idź do sklepu
ameo.pl
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz cz. 1.
58,35 zł
Idź do sklepu
MegaKsiazki.pl
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Podręcznik część 1 Anna Kmiołek-Gizara
59,54 zł
Idź do sklepu
Gandalf.com.pl
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej Anna Kmiołek
62,02 zł
Idź do sklepu
Księgarnia Internetowa PWN
Podstawy gastronomii i technologii żywności Podręcznik do nauki zawodu Technik żywienia i usług gastronomicznych Kucharz Część 1
63,10 zł
Idź do sklepu
swiatksiazki.pl
Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kucharz podręcznik | Odbiór w księgarni za 0 zł lub b
64,80 zł
Idź do sklepu
Księgarnia MATFEL.pl
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.1 WSiP - Anna Kmiołek-Gizara
65,62 zł
Idź do sklepu
Dvdmax.pl
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz. 1 - Anna Kmiołek-Gizara [KSIĄŻKA]
68,99 zł
Idź do sklepu

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazja - Najlepsze oferty

Pozycja ofert z pogrubioną nazwą została opłacona przez kontrahenta. O kolejności ​prezentacji ofert decyduje mechanizm licytacji.
Oferty z zielonym tłem oraz ikoną są najtańsze.
Oferty oznaczone logiem "Ceneo - kup teraz" pochodzą od partnerów korzystających z usługi "Kup teraz", która umożliwia bezpośredni zakup produktów za pośrednictwem Ceneo.pl, z pominięciem strony sklepu sprzedawcy. Ceneo nie jest sklepem.
Ukryj oferty

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazja - Opis

Podstawy gastronomii i technologii żywności - podręcznik dla przyszłych kucharzy

Odkryj świat gastronomii z podręcznikiem "Podstawy gastronomii i technologii żywności", autorstwa Anny Kmiołek-Gizara. Jest to idealna publikacja dla uczniów liceów i techników, którzy pragną zdobyć solidną wiedzę w zakresie przygotowywania potraw oraz organizacji pracy w zakładach gastronomicznych.

Dlaczego warto mieć tę książkę w swojej bibliotece?

Podręcznik ten stanowi kompleksowe wprowadzenie do zagadnień związanych z kształceniem w zawodach takich jak kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych. Wśród omawianych tematów znajdziesz:

racjonalną gospodarkę surowcami i odpadami,
rozpoznawanie instalacji i urządzeń w zakładach gastronomicznych,
postępowanie zgodnie z instrukcjami obsługi.

Podręcznik ten jest zgodny z treściami i umiejętnościami zawartymi w PKZ(T.c), co czyni go niezastąpionym dla uczniów klas 1-4 w liceum i technikum. Dzięki przystępnej formie oraz praktycznym przykładom, uczniowie łatwiej przyswoją wiedzę i umiejętności potrzebne w pracy zawodowej.

Anna Kmiołek-Gizara - autorka z pasją

Anna Kmiołek-Gizara to doświadczona autorka, która z sukcesem pisze podręczniki szkolne z zakresu gastronomii i technologii żywności. Jej prace, w tym publikacje dotyczące kwalifikacji T.6 i T.15, są cenione przez nauczycieli oraz uczniów za jasność przekazu i bogactwo informacji. Anna dzieli się swoją wiedzą w sposób, który inspiruje do nauki oraz praktycznego wykorzystania zdobytych (...) więcej

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazja - Opinie i recenzje

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

  1. Opinia została napisana przez użytkownika, który zakupił produkt.

    m...7

    - 2024-09-24
    dobry podręcznik
  2. Opinia została napisana przez użytkownika, który zakupił produkt.

    k...4

    - 2021-10-22
    Dobrze
Zobacz wszystkie opinie

Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazja - Podobne produkty

Produkty rekomendowane przez Taniomania