



Pukka Herbata Ginseng Matcha Green 20 Saszetek







Pukka Herbata Ginseng Matcha Green 20 Saszetek - Najlepsze oferty
Pukka Herbata Ginseng Matcha Green 20 Saszetek - Opis
Pukka Ginseng Matcha Green BIO to wyjątkowa herbata, którą warto polecić wszystkim tym, którzy pragną wesprzeć swoją energię i radość z życia. Piękny zielony kolor herbaty, cudowny aromat i magiczny zapach, to wszystko składa się na pełne radości i równowagi wewnętrznej chwile z herbatą Pukka Ginseng Matcha Green BIO. Herbata zawiera w swoim składzie ekologiczne składniki takie jak:Liście koreańskiej zielonej herbaty Sencha
trawę cytrynową,
korzeń imbiru,
korzeń lukrecji,
cytrynowy liść tulsi,
olejek z trawy cytrynowej,
sproszkowaną matcha (Jejo do Garucha)
korzeń żeń-szenia
Pukka Ginseng Matcha Green BIO - Energia i radość ukryte w filiżance herbaty!
Pukka Ginseng Matcha Green BIO warto wypić zaraz z rana na “dzień dobry”. Herbata ta wspiera pozytywne nastawienie do życia, wspiera siły witalne i równowagę organizmu. Warto polecić ją osobom zmęczonym, z apatią, o zmiennym nastroju, seniorom czy osobom narażonym na stres.
Wszystkie herbaty Pukka zawierają najwyższej jakości ekologiczne składniki. To dlatego herbaty stworzone przez zespół Sebastiana Pole specjalista ds. ziół, tak wybornie smakują i wspierają organizm każdego dnia.
10% składników z certyfikatem FairWild.
20% składników z certyfikatem FairTrade.
100% składników pochodzi z ekologicznych zrównoważonych upraw.
Sposób przygotowania:
Zaparzaj do 15 minut świeżo zagotowaną wodą.
20 saszetek, każda oddzielnie pakowana aby zachować maksimum świeżości.
Wszystkie produkty Pukka posiadają certyfikat Europejskiego (...) więcej Rolnictwa Ekologicznego oraz Soil Association. mniej
Pukka Herbata Ginseng Matcha Green 20 Saszetek - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
a...a
- 2024-10-03m...a
- 2021-10-06Użytkownik Ceneo
- 2020-03-12