
Stalgast Piec konwekcyjno-parowy 10xgn1/1 cheftop plus gazowy 22 kw 9001062




Stalgast Piec konwekcyjno-parowy 10xgn1/1 cheftop plus gazowy 22 kw 9001062 - Najlepsze oferty
Stalgast Piec konwekcyjno-parowy 10xgn1/1 cheftop plus gazowy 22 kw 9001062 - Opis
Przed- i posprzedażowe szkolenie z obsługi pieca gratis !! Linia profesjonalnych urządzeń gastronomicznych, których cechą charakterystyczną jest intuicyjny, dotykowy panel sterowania. Nowatorskie rozwiązania techniczne wychodzą na przeciw oczekiwaniom najbardziej wymagających szefów kuchni. FUNKCJE TRYBY PROGRAMOWANIA RĘCZNEGO Obróbka konwekcyjna 30°C - 260°C Obróbka mieszana parowa i konwekcyjna 35°C - 260°C z technologią STEAM. MaxiTM 30% do 90% Obróbka mieszana konwekcyjna i z wykorzystaniem wilgotnego powietrza 35°C - 260°C z technologią STEAM. MaxiTM 10% do 20% Obróbka z wykorzystaniem suchego powietrza 30°C - 260°C z technologią DRY.Maxi 10% do 100% Obróbka z wykorzystaniem parametru Delta T i z sondą do pomiaru temperatury wnętrza produktu Sonda wieloczujnikowa MULTI.Point Sonda SOUS-VIDE (wyposażenie opcjonalne) ZAAWANSOWANE I AUTOMATYCZNE PROGRAMY OBRÓBKI Technologia MIND.MapsTM: rozrysowywanie procesu obróbki składającego się z niezliczonych etapów za pomocą jednego ruchu PROGRAMY: zapisywanie w pamięci urządzenia aż do 256 programów użytkownika PROGRAMY: możliwość przypisania zapamiętanym programom nazwy i dodania obrazka PROGRAMY: zapamiętanie nazwy programu obróbki poprzez wpisanie jej (w każdym języku) CHEFUNOX: wybór trybu obróbki (pieczenie, duszenie, grillowanie ) produktów przeznaczonych do obróbki, rozmiarów produktów i rezultatu obróbki i rozpoczęcie procesu obróbki MULTI.Time: technologia stworzona do zarządzania aż do 10 czasomierzami, aby poddawać obróbce różne produkty w tym samym czasie MISE.EN.PLACE: technologia stworzona do synchronizacji (...) więcej załadunku produktów do komory pieca w taki sposób, aby każdy produkt był gotowy w tym samym czasie ROZPROWADZENIE POWIETRZA WEWNĄTRZ KOMORY PIECA Technologia AIR.MaxiTM: kilka automatycznie zmieniających kierunek obrotów wentylatorów Technologia AIR.MaxiTM: 4 prędkości przepływu powietrza, możliwe do zaprogramowania Technologia AIR.MaxiTM: 4 pół-statyczne tryby obróbki, możliwe do zaprogramowania ZARZĄDZANIE WILGOTNOŚCIĄ I OSUSZANIEM POWIETRZA W KOMORZE PIECA Technologia DRY.MaxiTM: bardzo wydajne usuwanie wilgotności z komory pieca, możliwe do zaprogramowania przez użytkownika Technologia DRY.MaxiTM: obróbka przy osuszonej komorze pieca 30°C - 260°C Technologia STEAM.MaxiTM: obróbka z wykorzystaniem pary wodnej 35°C - 130°C Technologia STEAM.MaxiTM: połączenie powietrza wilgotnego i suchego 35°C - 260°C Technologia ADAPTIVE.CookingTM: identyfikuje możliwość optymalizacji procesu obróbki I automatycznie dostosowuje parametry obróbki, w celu uzyskania doskonałych efektów gotowania Technologia ADAPTIVE.CookingTM: zarówno przy załadunku jednej blachy jak i przy pełnym załadunku efekt jest ten sam Technologia ADAPTIVE.CookingTM: czujniki wilgotności I automatyczna regulacja USTAWIANIE URZĄDZEŃ W PODWÓJNYCH KOLUMNACH: Technologia MAXI.LINK: umożliwia ustawianie urządzeń w podwójnych kolumnach, jedno urządzenie na drugim IZOLACJA TERMICZNA I BEZPIECZEŃSTWO: Technologia Protek.SAFETM: maksymalna wydajność cieplna i bezpieczeństwo pracy (chłodna szyba drzwiczek i zewnętrzne powierzchnie pieca) Technologia Protek.SAFETM: hamulec wirnika wentylatora, aby ograniczyć stratę energii przy otwarciu drzwiczek Technologia Protek.SAFETM: pobór mocy gazowej dostosowany do realnych potrzeb Protek.SAFETM PLUS: potrójne przeszklone drzwiczki PALNIK CIŚNIENIOWY O WYSOKIEJ WYDAJNOŚCI Technologia Spido.GASTM: odpowiednie dla następujących rodzajów gazu: G20/G25/G25.1/G30/G31 Technologia Spido.GASTM: bardzo wytrzymałe proste przewody wymiennika ciepła dla symetrycznego rozprowadzania ciepła w komorze Technologia Spido.GASTM: proste przewody wymiennika ciepła dla ułatwienia serwisowania AUTOMATYCZNE CZYSZCZENIE: Rotor.KLEANTM: 4 automatyczne programy mycia (z kontrolą obecności wody i detergentu) Rotor.KLEANTM: zintegrowany zbiornik na detergent OPATENTOWANE DRZWI Samosmarujące się zawiasy drzwi wykonane z technopolimeru o ogromnej wytrzymałości Możliwość zmiany kierunku otwierania drzwi, nawet po zainstalowaniu pieca (wyposażenie opcjonalne) Pozycje blokowania otwartych drzwi 60° - 120° - 180° FUNKCJE DODATKOWE Wstępne nagrzewanie komory aż do 260°C Wizualizacja pozostałego czasu obróbki (podczas obróbki bez użycia sondy do pomiaru temperatury wnętrza produktu) Tryb wstrzymania programu Praca ciągła Wizualizacja ustawień i realnych wartości czasu, temperatura wnętrza produktu, temperatura wnętrza komory, wilgotność, prędkość obrotów wentylatora Temperatura mierzona w jednostkach °C lub °F SZCZEGÓŁY TECHNICZNE Komora pieca z zaokrąglonymi rogami, wykonana ze stali nierdzewnej (AISI 304) dla ułatwienia zachowania higieny i czyszczenia Oświetlenie komory poprzez zewnętrzne lampy LED Szczelny, odporny na parę panel sterowania MASTER.Touch Bardzo wytrzymała blokada drzwiczek z włókna węglowego Tacka ociekowa przy drzwiczkach, ze stałym odpływem, nawet kiedy drzwiczki pieca są otwarte Bardzo wydajna taca ociekowa Niewielki ciężar – niezwykle wytrzymała konstrukcja z użyciem innowacyjnych materiałów 2-etapowa blokada zabezpieczająca drzwiczki (wyposażenie opcjonalne) System autodiagnozy przy nieprawidłowej pracy lub awariach Termiczny wyłącznik bezpieczeństwa Otwieralna wewnętrzna szyba, aby ułatwić czyszczenie drzwiczek Prowadnice do blach w kształcie litery „C” wykonane ze stali nierdzewnej z karbowanymi wgłębieniami, aby ułatwić załadunek Parametry techniczne: Wymiary (WxDxH): 750x773x1010 mm Pojemność: 10xGN1/1 Odległość między półkami 67 mm Waga: 110 kg Napięcie: 230 V Zasilanie: gaz/ prąd Moc elektryczna: 1 kW Moc gazowa: 21 kW Linia: ChefTop mniejStalgast Piec konwekcyjno-parowy 10xgn1/1 cheftop plus gazowy 22 kw 9001062 - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.