Molekulare Küche: Do-it-yourself. Ausgezeichnet mit der Silbermedaille der GAD, Gastronomische Akademie Deutschlands

(0 opinie)
95,90 zł
Libristo.pl
Książka wydana w 2008 roku. Autor książki: Caviezel, Rolf . Okładka: Twarda. (...) więcej

Najlepsze wybrane oferty
Pozycja ofert z pogrubioną nazwą została opłacona przez kontrahenta. O kolejności ​prezentacji ofert decyduje mechanizm licytacji.
Oferty z zielonym tłem oraz ikoną są najtańsze.
Oferty oznaczone logiem "Ceneo - kup teraz" pochodzą od partnerów korzystających z usługi "Kup teraz", która umożliwia bezpośredni zakup produktów za pośrednictwem Ceneo.pl, z pominięciem strony sklepu sprzedawcy. Ceneo nie jest sklepem.
Libristo.pl
Molekulare Küche
95,90 zł
Idź do sklepu
MegaKsiazki.pl
Molekulare Küche Caviezel, Rolf
101,24 zł
Idź do sklepu

Molekulare Küche: Do-it-yourself. Ausgezeichnet mit der Silbermedaille der GAD, Gastronomische Akademie Deutschlands - Najlepsze oferty

Pozycja ofert z pogrubioną nazwą została opłacona przez kontrahenta. O kolejności ​prezentacji ofert decyduje mechanizm licytacji.
Oferty z zielonym tłem oraz ikoną są najtańsze.
Oferty oznaczone logiem "Ceneo - kup teraz" pochodzą od partnerów korzystających z usługi "Kup teraz", która umożliwia bezpośredni zakup produktów za pośrednictwem Ceneo.pl, z pominięciem strony sklepu sprzedawcy. Ceneo nie jest sklepem.
Ukryj oferty

Molekulare Küche: Do-it-yourself. Ausgezeichnet mit der Silbermedaille der GAD, Gastronomische Akademie Deutschlands - Opis

Abenteuer Molekularküche Laborküche für Feinschmecker und Experimentierfreudige: Mit praxisnahen Rezepten, die dank vieler Profitipps und Step-by-Step-Fotos zuverlässig gelingen.In Zukunft wird die Molekulare Küche ihren festen Platz neben der klassischen Küche einnehmen, denn sie setzt experimentierfreudigen Köchen keine Grenzen!Sie ist aufregend anders, nährstoff- und variantenreich und garantiert intensive Geschmackserlebnisse. Hier wird mit Bunsenbrenner, Spatel und Reagenzglas gearbeitet und doch werden an die eigentlichen Rohstoffe, die Lebensmittel, dieselben hohen Ansprüche gestellt wie in der klassischen Küche. Nur frische, hochwertige Naturprodukte finden Verwendung, deren Aromen durch die verschiedenen Texturen optimal zum Ausdruck kommen. Der Effekt für die Sinne ist einzigartig!Dank klar aufgebauter Rezepte, hilfreicher Tipps und vielen Schritt-für-Schritt-Fotos können die Anleitungen z.B. zur Herstellung von Air , Kaviar und Drops oder der Umgangmit flüssigem Stickstoff auch im Privathaushalt umgesetzt und damit verblüffende Resultate erzielt werden.

Molekulare Küche: Do-it-yourself. Ausgezeichnet mit der Silbermedaille der GAD, Gastronomische Akademie Deutschlands - Opinie i recenzje

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

  1. Użytkownik Ceneo

    - 2019-06-02
    4,5/5
Zobacz wszystkie opinie

Molekulare Küche: Do-it-yourself. Ausgezeichnet mit der Silbermedaille der GAD, Gastronomische Akademie Deutschlands - Podobne produkty

Produkty rekomendowane przez Taniomania