The Professional Chef

(0 opinie)
386,42 zł
Libristo.pl
Książka wydana w 2024 roku. Okładka: Twarda. Kod ISBN: 9781119490951

Najlepsze wybrane oferty
Pozycja ofert z pogrubioną nazwą została opłacona przez kontrahenta. O kolejności ​prezentacji ofert decyduje mechanizm licytacji.
Oferty z zielonym tłem oraz ikoną są najtańsze.
Oferty oznaczone logiem "Ceneo - kup teraz" pochodzą od partnerów korzystających z usługi "Kup teraz", która umożliwia bezpośredni zakup produktów za pośrednictwem Ceneo.pl, z pominięciem strony sklepu sprzedawcy. Ceneo nie jest sklepem.
Libristo.pl
The Professional Chef
386,42 zł
Darmowa wysyłka
Idź do sklepu
MegaKsiazki.pl
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA)
390,64 zł
Idź do sklepu
Dvdmax.pl
The Professional Chef - The Culinary Institute of America (CIA) [KSIĄŻKA]
398,99 zł
Darmowa wysyłka
Idź do sklepu

The Professional Chef - Najlepsze oferty

Pozycja ofert z pogrubioną nazwą została opłacona przez kontrahenta. O kolejności ​prezentacji ofert decyduje mechanizm licytacji.
Oferty z zielonym tłem oraz ikoną są najtańsze.
Oferty oznaczone logiem "Ceneo - kup teraz" pochodzą od partnerów korzystających z usługi "Kup teraz", która umożliwia bezpośredni zakup produktów za pośrednictwem Ceneo.pl, z pominięciem strony sklepu sprzedawcy. Ceneo nie jest sklepem.
Ukryj oferty

The Professional Chef - Opis

The Professional Chef is the quintessential kitchen companion from The Culinary Institute of America, used by hundreds of America's top chefs. This updated 10th Edition presents the skills and quality standards needed to master the fundamentals of cooking. A refreshed, modern design features simplified definitions and techniques streamlined into step-by-step instructions to support aspiring chefs and culinary students of any level. Revisions in the 10th edition include using modern plant-forward ingredients, in line with the CIA and Harvard's Menus of Change initiative, highlighting that vegetables can also be the star at the center of the plate. The authors merged meat and vegetable cookery chapters, and updated some recipes to feature plant-based ingredients, all revised in the CIA's own test kitchen. Chapters are reorganized to follow the CIA Culinary Fundamentals course more closely, with new troubleshooting sections based on frequent classroom questions, to help students and chefs solve problems before they occur, with updated text and photo examples. Updates for instructors and students include:* "Method at a Glance" and "Method in Details" features provide overviews and in-depth step-by-step guidance* "Beyond the Basics" sections offer ideas for expanding and improving upon techniques and recipes, with "Tips of the Trade" advice from real world kitchens* "Preserving the Flavor" provides finishing instructions for each recipe and suggestions for reusing recipe byproduct* Techniques now include two sections of recipes: base examples, and "More to Try" variations for (...) więcej

The Professional Chef - Opinie i recenzje

Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.

Aktualnie brak opinii na temat The Professional Chef - Dodaj opinię

The Professional Chef - Podobne produkty

Produkty rekomendowane przez Taniomania