
Kracie Zestaw Diy Popin Cookin Pizza Party 29G





Kracie Zestaw Diy Popin Cookin Pizza Party 29G - Najlepsze oferty
Kracie Zestaw Diy Popin Cookin Pizza Party 29G - Opis
Japońskie słodycze zestaw DIY Popin Cookin Pizza Party 29g - KracieZestaw DIY Popin Cookin Pizza Party Kit z kultowej linii japońskich produktów Kracie. Pyszna zabawa dla dużych i małych!Z pomocą tego zestawu stworzysz urocze miniaturowe jedzenie rodem z japońsko-włoskiej restauracji: pizzę z ciągnącym serem i sosem pomidorowym, ziemniaczaną przekąskę oraz napój melon soda. W komplecie mieszanki na ciasto, dodatki, ziemniaczaną przekąskę, ser, sos, posypkę i napój oraz przybory w postaci tacki, łyżki i kubeczka - wszystko, co potrzebne do własnoręcznego przygotowania tych małych, kunsztownych słodyczy.Polecamy amatorom wytrawnych smaków. :)Ostrzeżenie o alergenach - Produkt zawiera laktozę, jaja, ser i soję.Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.Kraj pochodzenia: JaponiaPełny składSkrobia, dekstryna, olej palmowy, cukier, ziemniaki w proszku, laktoza, białko jaja w proszku, grys kukurydziany, żelatyna (E441), sól, ser mozzarella w proszku, proszek roślinny, serwatka w proszku, hydrolizowane białko roślinne, ocet w proszku, ekstrakt drożdżowy w proszku, olej w proszku, aromat, skrobia modyfikowana, proszek do pieczenia, glutaminian sodu (E621), fosforan wapnia (E341), kazeinian sodu, lecytyna sojowa (E322), kwas cytrynowy (E330), aromat, soda oczyszczona, barwniki: karmel prosty (E150a), roślinne flawonoidy, błękit spiruliny, karotenoidy (E160a); dwutlenek krzemu (E551), węglan wapnia (E170), ekstrakt z przyprawSkład:Wartości odżywcze (w 100g/100ml)- Wartość energetyczna: (...) więcej 1761kJ/421kcal
- Tłuszcze: 12,4g
- Węglowodany: 69g
- *w tym cukry: 67,2g
- Białko: 6,6g
- Sól: 5,52g
Kracie Zestaw Diy Popin Cookin Pizza Party 29G - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.
m...2
- 2022-12-09