










Heinrich'S HSG 8411


Heinrich'S HSG 8411 - Najlepsze oferty
Heinrich'S HSG 8411 - Opis
NAJWYŻSZEJ JAKOŚCIURZĄDZENIE GARNEKDO GOTOWANIA SOUS VIDERENOMOWANEJ FIRMY HEINRICH`SMODEL: HSG 8411Dzięki urządzeniu do gotowania Sous Vide firmy Heinrich`s możesz łatwo i elastycznie przygotowywać potrawy bez utraty witamin i smaku.Powolne gotowanie w niskiej temperaturze nie wpłynie na smak mięsa ani warzyw. Smakuje świeżo, niż możesz sobie wyobrazić.Prosta obsługa urządzenia do gotowania sous videDzięki łatwemu w obsłudze wyświetlaczowi LCD w ciągu kilku sekund dokonasz odpowiednich ustawień na urządzeniu.Niezależnie od tego, czy chcesz krótki czy długi program. Za pomocą wysokiej jakości pokrętła można ustawić żądany czas lub temperaturę.Temperaturę można ustawić indywidualnie w zakresie od 45°C do 90°C.Możliwe jest ustawienie czasu do 72 godzin, dzięki czemu żywność może być delikatnie ugotowana.Solidna szklana pokrywaDzięki solidnej szklanej pokrywie zawsze możesz sprawdzić swoje naczynia. Nawet jeśli chcesz przerwać proces gotowania, możesz najpierw upewnić się przez szklaną pokrywkę, czy Twoje jedzenie zostało już ugotowane.Porównanie metody sous vide z tradycyjną patelniąW porównaniu ze zwykłą patelnią Twoje jedzenie nie tylko będzie wyglądać świeżo i lepiej, ale od razu zauważysz różnicę w smaku.W tym akcesoriaUrządzenie do gotowania sous vide zawiera metalową ramę. Możesz użyć tego, aby mocno umieścić jedzenie w szybkowarze. Upraszcza to proces gotowania.Pojemność: 8,5lMoc: 520WOkreślenie czasu pełnego ogrzania pożywienia metodą sous vide jest dość (...) więcej łatwe, ponieważ woda posiada stałą temperaturę. Około godziny zajmuje ogrzanie kawałka mięsa o grubości 2,5 cm, następne 2,5 cm to dodatkowe 2 godziny. Przy zastosowaniu metody sous vide nie ma możliwości, aby doszło do przegrzania potrawy, przetrzymanie przez 2-3 godz. ponad potrzebny czas nie robi większej różnicy.Przykładowe rekomendacje doboru czasu- Delikatna wołowina: od 30 minut do 4 godzin
- Twarda wołowina: od 3 do 24+ godzin
- Delikatna wieprzowina: od 45 minut do 8 godzin
- Twarda wieprzowina: od 3 do 48 godzin
- Mięso z kurczaka: od 30 minut do 8 godzin
- Ryby: od 10 minut do 3 godzin
Heinrich'S HSG 8411 - Opinie i recenzje
Na liście znajdują się opinie, które zostały zweryfikowane (potwierdzone zakupem) i oznaczone są one zielonym znakiem Zaufanych Opinii. Opinie niezweryfikowane nie posiadają wskazanego oznaczenia.